23. 8. 2017 Obvestila

Okrožnica za avgust 2017

Sekcija UTD vabi, da v okviru letošnje predsedniške kampanje podprete #zaUTD kandidatko dr. Valerijo Korošec!

Na domeni http://www.danfilozofije.net/ lahko zdaj sledite prenovljeni spletni strani posvečeni svetovnemu dnevu filozofije. Stran je še vedno v delu, zato vas prosimo za razumevanje, v kolikor naletite na kakšno težavo. Se pa priporočamo, da nas v tem primeru o težavi ali problemu obvestite na enega od naših na strani navadnih kontaktov, mi pa se bomo potrudili in napako poskušali čim prej odpraviti. Prav tako se priporočamo za komentarje in morebitne predloge, kako stran še izboljšati, da bo kar se da najbolj služila svojemu namenu: približevanju filozofije najširši javnosti. V sklopu priprav za svetovni dan filozofije, ki bo letos 16. novembra potekal pod naslovom »Poresničnost: med resnico in lažjo«, smo za mrežo UNESCO šol pripravili tudi nekaj FZO vaj, ki jih bodo lahko šole ob tej in podobnih priložnostih vključevale v svoje programe in tako promovirale filozofijo za otroke. Če vas zanima sodelovanje, nam pišite na mail zofijini@gmail.com ali nas kontaktirajte v Facebook skupini FZO.

Sledite nam, komentirajte, predlagajte in če vas kaj posebej nagovori, ste se nam tako ali drugače vabljeni pridružiti. Za vse nadaljnje informacije smo na voljo na elektronskih naslovih hum.postaja@gmail.com in zofijini@gmail.com. Vabljeni k sodelovanju!

Če okrožnice še ne prejemate pa bi si to želeli, se nanjo lahko prijavite. Za prijavo lahko uporabite tudi obrazec na naslovni strani spletne strani zofijini.net. Veseli bomo vaših komentarjev in nasvetov kako okrožnico še izboljšati, kot tudi drugih morebitnih odzivov.

Povezava do okrožnice za avgust 2017: http://eepurl.com/c0HVBX