10. 3. 2014 Obvestila

Zofijini ponovno na MARŠu

Po nekajletni odsotnosti se Zofijini s svojim tedenskim terminom ponovno vračamo na frekvenco radia MARŠ. Za naše vsebine bo poslej rezerviran termin v sredo, ob 20.00. V sklopu termina boste lahko poslušali posebno oddajo, ki jo sicer pripravljamo kot “podcast” in občasno posebne prispevke s področij, ki jih pokrivamo v društvu Zofijini ljubimci. Slišali boste lahko tudi posnetke različnih predavanj in okroglih miz, ki jim sicer lahko prisluhnete tudi v rubriki »Poslušalnica«, ki jo najdete v sklopu naše spletne strani zofijini.net.

Zofijini smo vse od leta 1996 na radiu MARŠ pripravljali oddajo o humanistiki, ki pa je zaradi različnih okoliščin obmolknila nekje sredi leta 2010. Poskus nedavnega novega zastavka oddaje, je imel nekoliko drugačno izhodišče kot naša stara oddaja, ki smo jo na MARŠu pripravljali praktično neprekinjeno petnajst let. Oddajo namreč produciramo kot »podcast« naše spletne strani www.zofijini.net. Tako vsebinsko kot tehnično oddajo oblikujemo sami, k sodelovanju pa, z ambicijo povezovanja in predstavljanja dejavnosti na slovenski humanistični sceni, vabimo vse sorodne organizacije in posameznike, ki bi za oddajo želeli prispevati kaj svojega.

Oddajo boste lahko odslej poslušali tudi na frekvenci našega matičnega zaveznika, radia MARŠ.

Oddajo, ki jo lahko ob asistenci Internet Archive poslušate tudi na svojem računalniku ali na kakšnem drugem digitalnem mediju, distribuiramo pod licenco Creative Commons – priznanje avtorstva-nekomercialno, kar pomeni, da ne dovolimo komercialne rabe oddaje, vsaka predelava zvočnega zapisa pa mora biti javnosti ponujena pod enakimi pogoji, kot je posredovana vam.

Ob tej priložnosti ponovno k sodelovanju vabimo vse, ki v tej ponudbi prepoznajo možnost širjena svojih idej in povezovanja s podobno mislečimi.

Vabljeni k poslušanju in sodelovanju!

Več na: http://zofijini.net/oddaje/

 

Napotilo:

Napovednik oddaje na spletni strani radia MARŠ

http://radiomars.si/info/zofijini-ljubimci/

Oznake: