21. 5. 2018 Obvestila

Prijavite se ali obnovite svojo prijavo na okrožnico!

Verjetno ste že slišali za novo uredbo o varstvu osebnih podatkov v EU (»GDPR«), ki začne veljati 25. maja 2018. Da zadostimo zahtevam nove zakonodaje, vas moramo prositi, da potrdite, da želite od nas še naprej prejemati vsebine.

Zofijini ljubimci bomo informacije, ki jih boste posredovali na prijavnem obrazcu, uporabljali, da vam preko e-pošte približno enkrat na mesec posredujemo okrožnico. Prosimo vas, da potrdite, če želite še naprej preko e-pošte prejemati našo okrožnico.

Če okrožnice še ne prejemate, se lahko prijavite in nam svoje podatke posredujete preko obrazca, ki ga najdete na povezavi subscribe.

Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite tako, da kliknete povezavo za odjavo v spodnjem delu kateregakoli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas ali pa nas kontaktirate na naslovu hum.postaja@gmail.com. Z vašimi podatki bomo ravnali spoštljivo.

Upamo, da so vam informacije, ki jih prejemate od nas na kak način koristne. Če so in jih želite prejemati še naprej, vas prosimo, da čim prej posodobite svoje nastavitve naročnine, sicer po omenjenem datumu od nas ne boste več prejemali informacij. Hvala!

Posodobitev varstva osebnih podatkov: http://eepurl.com/duVZ9f