17. 7. 2017 Obvestila

Okrožnica za julij 2017

Zofijini poskušamo biti aktivni tudi med poletjem. Da ne izgubimo stika, bomo na določene dneve v poletnih mesecih v našem prostoru v Pekarni (Upravna zgradba Pekarne (Hostel) – skozi glavni vhod na levo na koncu hodnika) pripravili t.i. poletne klepetalnice, ki bodo neformalno odprto srečanje vseh, ki bi jih tovrstno druženje zanimalo. Termine teh neformalnih uradnih ur društva boste lahko v kratkem našli v napovedniku na vstopni strani spletne strani zofijini.net.

Podobno kot lani, bomo tudi letos ob svetovnem dnevu filozofije, ki bo letos 16. novembra, poskusili za mrežo Unesco šol pripraviti nekaj FZO vaj, ki jih bodo lahko šole ob tej in podobnih priložnostih vključevale v svoje programe in tako promovirale filozofijo za otroke. Delovni naslov letošnjega dneva filozofije je »Poresničnost: med resnico in lažjo«. Na podlagi tega vse zainteresirane vabimo, da nam do začetka avgusta pomagate sestaviti nekaj tovrstnih vaj. Primere kako sestaviti vajo med drugim najdete na strani Učilnica, kjer tudi sicer objavljamo tovrstne vaje. Če vas zanima sodelovanje, nam pišite na mail zofijini@gmail.com ali nas kontaktirajte v Facebook skupini FZO.

Sledite nam, komentirajte, predlagajte in če vas kaj posebej nagovori, ste se nam tako ali drugače vabljeni pridružiti. Za vse nadaljnje informacije smo na voljo na elektronskih naslovih hum.postaja@gmail.com in zofijini@gmail.com. Vabljeni k sodelovanju!

Če okrožnice še ne prejemate pa bi si to želeli, se nanjo lahko prijavite. Za prijavo lahko uporabite tudi obrazec na naslovni strani spletne strani zofijini.net. Veseli bomo vaših komentarjev in nasvetov kako okrožnico še izboljšati, kot tudi drugih morebitnih odzivov.

Povezava do okrožnice za julij 2017: http://eepurl.com/cWpeZz