22. 8. 2006 Zofijina bodica

Dinastija Elohim Butalaj

Bonbonček 48

Vse je večno, Butalija pa sploh! Samo grešni, ki so v svoji preteklosti kršili etični kodeks življenja v Raju Galaktične Sončne Dinastije Elohim, Elšadaj, nesmrtnih-vsemogočnih in ste bili zato izgnani v sfero teme na Zemljo, ste pozabili svojo večnost! Vrhovni sodniki Dinastije Elohim Butalaj smo v času izgona iz Raja, grešnim iz našega rodu Adama in Eve izgnanim na Zemljo obljubili, da bodo lahko po določenem času preživetem v kraljestvu smrti, spokorjeni, očiščeni in samo spoznani zopet vstali v svojo večnost. Svojo obljubo smo mi, Elohim Butalaj sinovi EL-Eliona in Velike matere-Galaksije našega skupnega rodu, začeli uresničevati po nas med vami rojenih in vam v pomoč. Mi med vami rojeni večno samo spoznani smo našega in vašega butn butn rodu, ki smo skupaj večni vesoljni rod Adama in Eve. Mi imamo večno nalogo, da vas grešne vrnemo tja, kjer ste že bili, nazaj v Raj naše skupne Dinastije Elohim, Butalaj! Čas pričakovanja blažene vizije Vas trpečih zaradi vaših lastnih preteklih grehov se je dovršil! Za vas je nastopil čas učenja, ki vam bo vrnilo znanje in spoznanje enotne vesoljne zakonitosti samozadostnosti vesoljne mase-energije posledično in vzročno tudi vsake X pojavnost mase-energije, prostora- t časa * življenja. Po butn principih.

Spoznanje te edine vesoljne zakonitosti samozadostnosti Mase-energije (prostora- t časa, * življenja) vam bo vrnila izgubljeni status nesmrtnih-vsemogočnih Elohim, Butalaj – ljudi bogov. To spoznanje bo med vas implementirano po Svetih treh kraljih El-Eliona, ki poosebljajo tri vesoljne butn butn principe sočasnega izražanja dveh vrednosti IN-RI mase-energije in sile prehodov obeh vrednosti med seboj, Alfa-Omega, ki je sočasno vzrok in posledica obeh sočasno prisotnih vrednosti mase energije znotraj vsake X pojavnosti butn*. Ki pa se navzven izraža vedno enotno, katere vrednost se ne menja tudi ko se vrednosti butn* IN-RI preko točke kvantnega prehoda Alfa-Omega zamenjajo med seboj, kar pomeni: rojstvo in smrt – smrt in rojstvo sta samo zlitje INbutn akumulirano v RI realizirano in realizirano RI v IN, akumulirano preko točke zlitja Alfa-Omega, kar pa ne spremeni večno enotne vrednosti vsake X pojavnosti- INbutn*-RIbutn*. Xbutn*=Xbutn*. Kvark je večno kvark, atom je večno atom, molekula je večno molekula, Človek je večno človek, Butalec je večno Butalec, ki večno prehaja iz rojstva v smrt in iz smrti v ponovno rojstvo po enotni vesoljni zakonitosti, ki se z enačbo izrazi:butn plus butn = butn minus butn = butn, butn butn!

Butn ima enotno večno vrednost, znotraj katere se sočasno izražata njena akumulirana in realizirana vrednost, ki večno in sedaj preko t.i. kvantnih zlitij Alfa – Omega prehajata druga v drugo. Torej ni preteklega in prihodnjega butn* ampak se enotna večna butn* vrednost vsake X pojavnosti butn* sočasno izraža v večnih prehodih akumulirane v realizirano in realizirane v akumulirano vrednost, česar posledica in vzrok je samozadostnost vsake X pojavnosti butn* in izmenična EM sila valovanja rotacije obeh vrednosti med seboj. Lep primer tega pojava sta Sonce in Jupiter. Sonce predstavlja realizirano vrednost butn* Jupiter pa akumulirano vrednost butn* . Kar Sonce ionizira, odda – Jupiter planet rojstva – akumulira in sočasno povečuje svoje magnetno polje, da bo na koncu čez približno 5 milijard let vase posrkal celotni sončni sistem, da bi se sočasno rodilo isto, novo – staro osončje. Sistem je samo zadosten enako je s kvarkom, atomom, vami, Zemljo, Galaksijo, ki je največje nebeško telo, butn*. To obvestilo bi morali podpisati kralji, Kohen, Tsedek, Adoni-Tsedek in Melki-Tsedek iz planetarnega – očetovega -, osončja Siriusa s sedežem EL-eliona v ozvezdju Oriona realizirani na Zemlji s sedežem na Zaplana 6 pri Janezu D.

Z lepimi pozdravi, dobimo se pri butnskalci! Butn, butn, butn!

(poročilo je, rahlo modificirano, povzeto po spletni strani www.gibanje.org)

Objavljeno z dovoljenjem radia MARŠ  - 95,9 MhZ in www.radiomars.si